sunnuntai 4. marraskuuta 2012

viikonloppu tunnelmii ;)

PERJANTAI

 
Koulunjälkee oltii kunno porukal pitkäst aikaa kaupungis ja sit siel mäkkäris oltii tunti... kunnes mä lähin balettiharkkoihi :) sit niide jälkeenki viel ne oli mäkkäris.. ja siel me sit oltiinki loppuaika eli jotain neljätuntii oisko ollu :D
sit noonan äiti tuli hakee mut kian ja noonan ja mentii routiol ni menin netalle ja sit lähettii netankaa 20vail 8 bussil meille :) lähettiin sit viel 21 aikaa polkee emmille hakee emmii ulos ja sit lähettii kolmistaa mikelle ku santtuki oli siel :) oltii kunkkuu ja juteltii kaikkee.
sit lähettii joskus 12-1 aikaa polkee takas meil sitä 6kilsa matkaa <3
sit sleep <3
 

LAUANTAI

mentii netankaa heti aamust vähä kalastelee ;) saatiinki semmone joku parikilone hauki tuolt lohilammest! sit mentii nennan ja emminkaa kylil ja siel käytii saluunas syömäs jotku junnuje makkaraperunat ja litkittii vähä pepsii ja 7uppii.
sitte saatiin ehkä maailma järjettömin idea ja lähettii kävelee MEILLE..
voi jumalauta aateltii et kolme kilsaa tääl kylmäs kaikki oli aluks iha jääs mut sit ku päästii vauhtii ni ei kellää ollu kylmä :)
popitettii, laulettii, juostii, tanssittii ja muutenvaa riehuttii.
matka meni tosi nopeest ja sit meil pelattii kalapelii ja laulettii ja tanssittii boogiee ja we singii ja singstarii :) sit äiti heitti emmi ja nenna kotii ja sit mä ja netta katottii jossai vaihees madacaskar 2 miten kirjotetaankaa.. ja sit nukkuu <3
 

SUNNUNTAI

heräiltii netankaa tos 10 aikoihi ja mentii paistaa kananmunii ja pekonii :> namnam oli hyvää!
sit mentii laittaa ittemme kuntoo ja pelaa black opsii. sitte mentii juomaa glögii sit iskä pyys meit purkaa tramppaa ni ei ollu muutakaa tekemist ni joo purettii se...  ja sit mentii teurastaa meijä mauno.. eli siis se kala :) iskän työkaluil?! IDEAT 5/5 :d..
vietii mun huppari roskiksee, heitettii sen kalan suolet ojaa ja ämpäri... ok meni niit suolii vähä muuallekki !
mentiin sitte sisälle kattelee niko lentäjänpoikaa ja siin puolesvälii käytii syömäs riisii ja kanaa.
sit vietiin netta kotii ja aloin kuvailee himas (:







 




 



 



 
täs oli mun viikonlopputunnelmii oli kyl jeees ;)
mut nyt meen moikkamoi !

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti